Ga naar de inhoud

Kosher voor Restaurants,
Hotels en Cateraars

In drie simpele stappen

Maak een keuze uit het assortiment

Ons assortiment is zo samengesteld dat het op locatie verwarmd kan worden, zonder toezicht. Daarnaast zo verpakt dat het netjes gekoeld aan tafel geserveerd kan worden (<= klik op het plaatje links).

Bepaal consumptie datum en aantal

Laat ons weten wanneer de gast het wenst te eten en wij zorgen voor gepaste levering. Gemiddeld zijn de leveringen 3 dagen houdbaar, dus kunnen we meerdere keren in een week leveren bij een langer verblijf.

Bestel via office@voskoshercatering.com

Dagelijks tussen 9:00 - 17:00 zijn we aanwezig. Natuurlijk zijn we vrijdagavond en zaterdag niet bereikbaar i.v.m. shabbat. We reageren binnen vier uur. Een snellere reactie kan, bel ons dan even via 020-4714525

Prijzen (lastminute en op maat)

Gasten die kosher wensen te eten staan er vaak te laat bij stil dat ze dit dienen te reserveren. Hierdoor bestellen ze pas laat. Vaak gaat dat om een enkele bestelling voor een enkele persoon. Daardoor dienen we de productie om te zetten en voor één persoon te koken. Als het binnen de lastminute van 48 uur valt rekenen we daarom een toeslag. 

Hetzelfde geldt voor de menu invulling. We kunnen de huidige prijzen hanteren als het meeloopt in de zaken die we al maken. Kort gezegd meekoken en mee eten met de rest van onze productie. Zaken die op maart gewenst zijn voorzien we van een basis opslag. Dus maatwerk is altijd mogelijk, als we hier apart voor mogen koken.