Ga naar de inhoud

Over ons

Over ons - het bedrijf

Werken in een niche markt met een combinatie van spelregels is een uitdaging. Een uitdaging die we aan zijn gegaan en waar we veel plezier (en soms enige frustratie) aan beleven. 

Er zijn altijd drie uitgangspunten waar we rekening mee dienen te houden. De koshere spijzenwetten Kasjroet genaamd, natuurlijk de hygiencode HACCP en daarnaast de kwaliteitsvoorwaarden omtrent het regenereren van eten. Vaak maken we iets dat door iemand anders of op een andere plek weer verwarmd wordt. Dat vraagt iets van het bereidingsproces. 

Video afspelen

Over ons - medewerkers

De basis is van het bedrijf: de medewerkers. We werken met veel jonge mensen, stagiaires en leerlingen. Dan is opleiden voor het vak catering en zeker voor het koken van koshere maaltijden een continu proces. Met de trainers, leidinggevende en leermeesters doen we dit zo goed mogelijk. We staan altijd open voor leerlingen en stagiaires. 

 

Ook ons eigen medewerkers helpen we zich verder te ontwikkelen in gedrag en competenties. Iedere medewerker krijgt zijn of haar eigen gedragsprofiel. Daarnaast werken we voortdurende aan de vakvaardigheden en de ontwikkeling hierin. We huren daarvoor ook gergeld specialisten in die ons kunnen helpen om die ontwikkeling te vergroten. 

Met uiteindelijke doel lekker kosher koken!

Meer weten of solliciteren? personeel@voskoshercatering.com