Bolussen

Een traktatie die je vroeger bij de Joodse bakker haalde. Vers uit de oven, van binnen een beetje klef en nat, de heerlijke spijs en van boven krokant. Zo horen Joodse Bolussen te zijn. 

De oorsprong van de bolus gaat terug naar de 16e eeuw toen het receptuur uit Portugal door Sefardische Joden meegenomen werd. Bola staat, in het Ladino de taal van Sefardische Joden, voor bal, de vorm van de lekkernij. 

Prijs
Onze adviesprijs is € 3,00 per stuk incl. btw. Natuurlijk geven we graag iets extra’s als u er meer wenst af te nemen. 

Bestel de Joodse Bolussen

Let op:
Bolussen - Gember (per 5 stuks)
€ 15,00
Bolussen - Orgeade (per 5 stuks)
€ 15,00
Bolussen - Gember (per 12 stuks)
€ 35,00
Bolussen - Orgeade (per 12 stuks)
€ 35,00
Bolussen - Gember (per 24 stuks)
€ 68,00
Bolussen - Orgeade (per 24 stuks)
€ 68,00
Levering - Amstelveen
€ 7,50
Levering - Amsterdam
€ 13,75

Totaal

Vers

De Joodse Bolussen worden alleen vers gemaakt. De lekkernij vraagt het om kort na het maken gegeten te worden. Met kort bedoelen we binnen drie dagen. Het beste moet er aan blijven zitten. 

Verpakking

We hebben (nog) geen winkel(s), dus we leveren alleen grotere aantallen. Natuurlijk is op aanvraag een speciale verpakking mogelijk. Bijvoorbeeld 1 persoonsverpakkingen. Daar is natuurlijk een meerprijs op van toepassing. 

Levering

Onze chauffeur levert graag aan huis.  Vanaf 20 stuks en met een minimum transportkosten van van 7,50 euro of het aantal kilometers v.v. x 0,75 euro. De levertijd spreken we graag in overleg af.

Afhalen kan ook op afspraak.