Maaltijden

Vos Kosher Catering levert ook voor particulieren, bedrijven of instellingen heerlijke koelverse maaltijden. Een compleet gerecht bestaande uit drie zorgvuldig samengestelde componenten. Wat we leveren wordt bepaald door de aanvoer van leveranciers, het seizoen en de creatieve ingeving van onze chefs. U kunt begrijpen dat daar op dit moment ook druk op ligt. 

Natuurlijk informeren we u graag persoonlijk over de mogelijkheid in keuzes.  Vooralsnog is het eten wat de chef kookt. En dat is lekker dat beloven we. Wel kunt u dieetwensen of zaken die u minder lekker vindt doorgeven. We houden daar graag rekening mee. In onze webshop is binnenkort ook een assortiment maaltijden te vinden waar u direct uit kunt kiezen. 

 Prijs

De prijs per maaltijd is € 15,00 inclusief btw en levering (in de regio Amsterdam). Mocht u een groot volume wensen te bestellen dan maken we graag maatwerk afspraken. 

Losse maaltijd
€ 15,00
Totaal


De koshere maaltijd

De koelverse koshere maaltijd die we leveren is zeker drie dagen houdbaar. We kunnen dus drie dagen vooruit leveren. En u bent verzekerd van lekker, kwaliteit en vooral gemak. 

Wat krijgt u?

Dagelijks wisselen we het menu. We zullen u van te voren melden wat u krijgt, zodat eventuele wensen meegenomen kunnen worden. 

Verpakking

Elke verpakking is zo gemaakt dat na sluiting u het kunt verwarmen in oven of magnetron. De kwaliteit blijft goed. 

Bij de bereiding houden we naast de voorwaarden uit de Koshere regelgeving, we staan onder toezicht van het Rabbinaat van de NIHS en de PIG, ook volledig volgens de HACCP regelgeving van de overheid. De verpakkingen zijn daar op afgestemd. 

Levering

Natuurlijk houden we bij levering de hygiene in de gaten:

  • We voorkomen persoonlijk contact (1,5 meter afstand).
  • Bij cash betaling doen we dit met gepaste maatregelen.
  • Onze pin wordt steeds gereinigd.
U kunt hieronder aangeven wanneer uw voorkeurs leveringsdag en moment is.