Meteen naar de inhoud

Hotelleveringen en leveringen

In uw bedrijf, instelling of hotel ontvangt u gasten vanuit de hele wereld, met ieder zijn of haar voorkeuren. Zo ook gasten met een voorkeur om kosher te eten. Een maaltijd kosher maken vraagt om specialisme, een specialisme waarbij we u kunnen helpen. Samen staan we graag klaar voor de gasten met deze wens, zodat zij optimaal kunnen genieten van hun verblijf.

Voor u en uw gasten is er een menukaart voor alle maaltijd momenten gedurende de dag. Daarbij zorgen onze culinaire specialisten iedere keer weer voor heerlijke smaakcombinaties. Vanuit de keuken komen dagelijks wisselende menu’s, samengesteld met verse seizoensproducten. De precieze invulling wisselt, de kwaliteit en de verrassing zijn geborgd.

Het lekkerst doen we het laatste, dus allereerst het proces en de zaken waar u voor uw gasten rekening mee dient te houden. We willen samen een lekkere, volgens Kasjroet (koshere regels) maaltijd op tafel zetten.

Heeft uw gast specifieke vragen en/of wensen, of zijn er zaken niet duidelijk, neemt u dan vooral contact met ons op. Samen maken we het de gast volledig naar haar of zijn zin in uw hotel.