Meteen naar de inhoud

Vacature: Leerling Kok

De vacatures van Vos Kosher Catering worden op deze pagina gepubliceerd. Wanneer de door jouw gezochte functie er (nog) niet bijstaat, kun je altijd een open sollicitatie aan ons richten. Doe dit via onderstaande sollicitatie formulier

Vacature: Leerling Kok

Je bent een ambitieuze jonge man of vrouw die graag aanpakt, natuurlijk want je bent een leerling kok. Leren doe je bij ons onder de chef Floris Hilterman. Een vriendelijke en gepassioneerde culinarist. Opgegroeid in de restaurant wereld en nu de kracht achter de keuken van het cateringbedrijf Vos Kosher Catering.

Natuurlijk wordt er vanuit de basistaken gewerkt. Alleen worden deze vertaald naar de catering. Ontkoppelt koken is bij ons een must, geen voordeel. Je leert dus de fases van het bereidingsproces echt opdelen.

Naast mooie menu’s leer je ook echt plannen en organiseren. Een chef in de partycatering moet op alles voorbereid zijn, daar ga je in mee. Naast partycatering en productie hebben we ook een eigen patisserie. Uniek kunnen we wel zeggen, want wie heeft deze in de huidige tijd nog. Daar ga je ook in mee en leer je het produceren van dergelijke onderdelen van het menu.

 

Wat verwachten we van je? 

  • Leergierigheid, tja als dat er niet als leerling krijgen we het zwaaar. 
  • Meedenken, gebruik je denkkracht.
  • Fouten maken, want anders kun je niet leren.
  • Een stap extra zetten, want de echte toppers doen meer dan gevraagd.
  • En……heel belangrijk: gewoon de norm volgen. Je bent dus altijd op tijd, doet geen aannames maar vraagt het als je het niet weet, zorgt voor onberispelijk voorkomen en als je een keer een avondje bent wezen stappen, dan zweet je je er gewoon doorheen en toont dat je er staat.

Naast de leermeester Floris, zijn er nog een aantal leermeesters aanwezig, die je meenemen in continu leren en verbeteren. Tijd dus voor een sollicitatie? 

Solliciteer via onderstaande formulier (ook voor open sollicitaties)

Na het invullen krijg je uiterlijk binnen 48 uur een reactie per mail.

Heb je er al beeld bij? Hier nog wat extra....