Over ons

HET TEAM

Roland Vos

 is al meer dan 30 jaar in de Koshere Catering. Door vele wordt hij gezien als de koshere vakman en gastheer. 

Bij Roland Vos begon het op de middelbare school waar hij zijn eerste feest organiseerde. Aan verdieping en specialisatie werd gewerkt tijdens zijn opleiding door te werken bij vooraanstaande bedrijven als Parkrestaurant het Rosarium, Molen de Dikkert (toen 1*), Hotel de L’Europe en het Amstel Hotel.

Tegelijkertijd zette Roland zich al die jaren in voor allerlei maatschappelijke organisaties en jongerenbesturen binnen de joodse gemeenschap. Roland en zijn vrouw Mirjam zijn samen al ruim  10 jaar exploitant van het MuseumCafé in het Joods Historisch Museum. Daarna heeft Roland in opdracht van een aantal joodse welzijnsinstellingen de verbouwing en opening van het Joods Jongeren Centrum in Amsterdam begeleid en is hier het eerste jaar als directeur werkzaam geweest.

Tevens is Roland al ca. 15 jaar actief als bestuurslid van Amstelveen Oranje, het Oranje comité van Amstelveen en vormt sinds 10 jaar in zijn eentje de catering commissie van de Intocht van Sinterklaas in Amsterdam.

Sinds enkele jaren is Roland Officier Sabreur bij de Confrérie du Sabre d’Or en mag en kan uw champagne sabreren (fles openen door middel van een sabel).

Natuurlijk is daar een heel team voor nodig. Een bevlogen team dat elke dag weer klaar staat. Of het nu gaat om de chauffeur, keuken medewerkers of de gastvrouwen en heren die iedereen welkom heten bij het Joods Historisch Museum, het is één team.

MOISHI
DONATELLA
LEA
ROLAND
HENRI
FLORIS
STEFAN
RICHARD
CHAJ
MIRJAM
MICHAEL
MICHELLE
ALBERT