Ga naar de inhoud

By Avi

By Avi is het exclusieve label van Vos Kosher Catering. Exclusief om twee redenen. Er is maar één Avi, dus beperkt beschikbaar. Daarnaast is het volledig Israelisch, Joods en 100% kosher bereid en uitgevoerd. Natuurlijk is dat met alle uitvoeringen alleen hier komt Avi zelf mee.

Wanneer je aan Avi denkt dan zie je een sprankelende, gezellige en goede vriend voor je…….en zo kookt hij ook. Alsof hij voor zijn goede vrienden heerlijk staat te kokkerellen.

En de specialitei van Avi: Veganistisch!

Als je van By Avi mag genieten dat kom je ook wel eens een pepertje tegen. Het liefst zijn de gerechten hoog op smaak en met een pitje van een verse peper, koriander of andere fijne kruiden. 

Je proeft de mediterrane smaak en geniet van de ingrediënten die daarbij passen.

De gerechten van Avi

Cholent

De klassieker met stoofvlees.

Cholent

Een stoofgerecht met witte bonen, aardappel, rundvlees en als garnering halve eieren. Heerlijke specerijen en kruiden maken het geheel af. 

Malabi

Een heerlijk fris dessert.

Malabi

Malabi is een romige pudding met rozenwater, een saus van granaatappel en crunch van pistache en kokos. 

Chraime

Een complete visstoof.

Chraime

Het gaat om de Chraime, een pittige Joods-Marokkaanse visstoofpot die wordt bereid met witvis of snapper, tomaten, rode paprika's en exotische kruiden zoals paprika, komijn en cayennepeper. De naam komt van het Arabische woord voor "heet".