Activiteiten

Diensten voor particulieren

Partycatering

Uw feest, verjaardag, Bar-Mitswa, Bat-Mitswa, Choepa / huwelijksvoltrekking in meer of minder klassieke stijl? Onze partycatering is afgestemd op uw wensen en invulling. Uw wensen zijn namelijk de basis van een onvergetelijk moment. U als gastheer of gastvrouw wordt door ons professioneel van alle zorgen overgenomen.

Leveringen

Soms wenst u vooral alleen een borrelhapje of een paar broodjes. Natuurlijk volgens de daarvoor geldende koshere regels.
Er is een vast assortiment, dat maakt het eenvoudig voor uw en ons, daarmee kunnen we de prijs bescheiden houden. Een bestelling kunt u direct bij ons plaatsen.

Bijzondere patisserie

U bent op zoeken naar een bijzondere taart of lekker authentiek stuk chocolade. Onze patissier maakt het met liefde.
Eigenlijk laten we hier een stuk van onze passie echt zien. Zelf waren we beperkt tevreden over hetgeen er te koop was. Dus dan maken we het zelf. Een idee? Wij experimenteren ermee.

Diensten voor professionals

Evenementen organisatie

Samenwerking is makkelijk gezegd, alleen u ervaart het echt. Het zijn namelijk de momenten dat er iets bijzonders nodig is, waar we het onderscheid in mogen maken. Dat kan lastminute zijn of als we die extra grote verrassing neer wensen te zetten. Samenwerken zit in de genen.

Levering Hotels

Een gast die vraagt om Kosher in uw hotel? Wij leveren dit volledig volgens de normen, met beschrijving, lekker en vooral ook binnen de gewenste tijd. Natuurlijk wordt hierbij aan alle HACCP normen voldaan, zodat we ook uw voedselveiligheid kunnen borgen.

Productie en levering

Voor ziekenhuizen, oudere centra en andere instellingen die op een regelmatige basis Koshere maaltijden nodig hebben produceren we wekelijks. Hierdoor is er een menucyclus ontstaan die zorgt dat er ook hier een lekkere en vooral verzorgde maaltijd beschikbaar is.

Exploitatie van horeca

Met de tram

Met een authentieke Amsterdamse tram door de start. Hapje, drankje en vooral gezelligheid. Daar draait het om.

Joods Cultuur Kwartier

Het Joods Cultuur Kwartier beschikt over het Joods Historisch Museum en diverse andere mooie gebouwen en plekken. In het museum exploiteren we een restaurant waar volgens traditie gegeten kan worden. Ook mogen we hier diverse partijen voor u uitvoeren.